Preview Mode Links will not work in preview mode

Djøfcast - I offentlighedens tjeneste

Djøfs podcast er til dig, der er interesseret i offentlig forvaltning og som arbejder i spændingsfeltet mellem det politiske og det administrative. Vi skruer ned for tempoet, vi går bag om de dagsaktuelle nyheder og vi giver tid og plads til at tage den rigtige snak om aktuelle forvaltnings-politiske problemstillinger. Bente Dalsbæk (tildligere debatvært på P1) er vært. Hun behandler i hvert afsnit et aktuelt forvaltnings-politisk emne og taler med eksperter, analytikere og praktikere. 

Oct 12, 2018

De smukke unge mennesker, gid de længe leve må” reciterede statsministeren i åbningstalen. Men hvad vil de smukke unge Djøf-mennesker? Hvordan ser de på den offentlige sektor, som de er en del af eller skal være en del af? Hvordan ser de på flytning af statslige arbejdspladser, ‘djøficiering’ og at komme...


Oct 1, 2018

Får afbureaukratiseringsreformen den offentlige sektor til at ’køre længere på literen ad nye veje, som regeringen’ kalder det? Hvem er det egentlig, der skal fjerne bøvl og bureaukrati for 4 mia kr, og hvordan? Handler det i virkeligheden om tillid og styring?

Det har i Djøfcast - i Offentlighedens...