Preview Mode Links will not work in preview mode

Djøfcast - I offentlighedens tjeneste

Djøfs podcast er til dig, der er interesseret i offentlig forvaltning og som arbejder i spændingsfeltet mellem det politiske og det administrative. Vi skruer ned for tempoet, vi går bag om de dagsaktuelle nyheder og vi giver tid og plads til at tage den rigtige snak om aktuelle forvaltnings-politiske problemstillinger. Bente Dalsbæk (tildligere debatvært på P1) er vært. Hun behandler i hvert afsnit et aktuelt forvaltnings-politisk emne og taler med eksperter, analytikere og praktikere. 

May 29, 2018

Hvad kommer persondataforordningen dig ved som djøfer, og hvordan lærer du at elske den? 'Djøfcast - i Offentlighedens tjeneste' inviterer til persondata-parterapi med Hanne Marie Motzfeldt, Leder af Center for Ret og Digitalisering ved Aarhus Universitet og Tina Brøgger Sørensen, partner i Kromann Reumert.

 

Husk...


May 23, 2018

En kort introduktion til Djøfs nyeste podcast: I offentlighedens tjeneste.

Djøfs podcast er til dig, der er interesseret i offentlig forvaltning og som arbejder i spændingsfeltet mellem det politiske og det administrative. Vi skruer ned for tempoet, vi går bag om de dagsaktuelle nyheder og vi giver tid og plads til...