Preview Mode Links will not work in preview mode

Djøfcast - I offentlighedens tjeneste


Djøfs podcast er til dig, der er interesseret i offentlig forvaltning og som arbejder i spændingsfeltet mellem det politiske og det administrative. Vi skruer ned for tempoet, vi går bag om de dagsaktuelle nyheder og vi giver tid og plads til at tage den rigtige snak om aktuelle forvaltnings-politiske problemstillinger. Bente Dalsbæk (tildligere debatvært på P1) er vært. Hun behandler i hvert afsnit et aktuelt forvaltnings-politisk emne og taler med eksperter, analytikere og praktikere. 

Jun 12, 2018

Ledelseskommissionen er klar med en række anbefalinger. I Djøfcast - I Offentlighedens tjeneste spørger vi, hvordan man bygger et bæredygtigt ledelsesrum, hvor den offentlige leder kan navigere mellem borgernes ønsker, kravene fra politikerne og medarbejdernes forventningerne uden at give køb på faglighed, styring og tillid? 

Hør helt aktuelt klip fra Ledelseskommissionens formand, Allan Søgaard Larsen ved lanceringen – og også Helene B. Rasmussen, næstformand i Offentlige Chefer i Djøf og Partner i Genitor Tina Overgaard give svar på tiltale.
Vært: Bente Dalsbæk.

Husk at abonnere på vores podcast, find os i iTunes eller i din podcast-afspiller.

Læs mere om Djøfs podcasts